BIAB bestellen

Je kunt bijna alles wat je maakt aanpassen. De mogelijkheid om aan te passen is niet alleen voor de occasionele make-up gebruiker. Het is voor iedereen. Denk er maar eens over na, als je het leuk vindt, zul je het geweldig vinden! Probeer een BIAB bestellen, ik denk dat het jou zou helpen.

Probeer het!

Er zijn geen harde eisen om aan de slag te gaan. Denk er gewoon over na; hoe zou je het willen hebben? Er zijn kant-en-klare componenten beschikbaar en ze wachten gewoon op u om ze te proberen zodat u de resultaten kunt zien.

Waarom probeert u het niet eens? Er is geen risico aan verbonden en u weet precies wat het is en hoe het hoort te werken. Perfect voor de nieuweling in de wereld van make-up!

Pas uw huidverzorging aan

De tijd dat je bij de gemiddelde drogist of het gemiddelde warenhuis make-up kon kopen, is bijna voorbij. Tegenwoordig moet je vrij nauwkeurig zijn over wat er in je op maat gemaakte make-up gaat. Het beste advies dat ik kan geven is om een bedrijf te vinden dat veel verschillende soorten make-up en kleuren produceert en dan gewoon te kiezen wat je het beste lijkt.

Dit is echter geen gemakkelijke taak en er zijn verschillende dingen die u in aanmerking moet nemen en er kunnen dingen zijn waarvan u niet wist dat ze waar waren. Zoals bijvoorbeeld het feit dat de meeste make-up dik en oranje of groen is. Dat zijn de twee slechtste kleuren voor je huid. Groenen zijn echter een geweldige kleur voor je huid en kunnen worden gebruikt als blush en lipkleur.

De basis van make-up is een soort vochtinbrengende crème. Als je hier geen vochtinbrengende crème gebruikt, zal je gezicht droog en schilferig zijn en misschien zelfs schilferig. Het is heel belangrijk dat je iets gebruikt om ervoor te zorgen dat je huid niet uitdroogt. Er zijn foundations op oliebasis die door de huid worden geabsorbeerd en helpen om de huid er glad uit te laten zien. Ook zijn er schaduwen op oliebasis die zorgen voor licht en schaduw en over het algemeen donkerdere kleuren voor highlights. Het is niet altijd helemaal duidelijk welke huidtypes je hebt, dus je kunt hier het beste rekening mee houden als je make-up aanbrengt.

Tips & trucjes

Er zijn wat trucjes om ervoor te zorgen dat je de juiste kleuren kiest voor je huidskleur. Het is gemakkelijker om te zien welke kleuren op uw huidtype van toepassing zijn als u met uw kleurenkaart werkt. Werk met de voorkant van uw hand om de plaats te vinden waar u de kleur wilt aanbrengen. Vergeet niet om de kleur die u wilt te schrijven als je gaat. Als u uw huidskleur moet corrigeren, kunt u een sponsje gebruiken om tinten in te mengen die u goed van pas zullen komen.

Houd rekening met de tijd die u in de make-up stoel doorbrengt. Sommigen van ons houden ervan om aan de oppervlakte van onze make-up te blijven hangen, maar een goede make-up gebruiken is een investering. De hoeveelheid en hoe lang het meegaat hangt af van het soort make-up en hoeveel u het gebruikt. Zonnebrandcrème is een item dat vaak over het hoofd wordt gezien. Het is niet alleen belangrijk om op het gezicht te gebruiken, maar het is ook belangrijk om zonnebrandcrème op je handen en hals te dragen.

Andere tips voor het kiezen van de juiste make-up zijn het accentueren van je beste eigenschappen, niet overdrijven, en er op foto’s altijd op je best uitzien. Denk eens aan het concept van een compositiekaart. Deze kaart is een geminiaturiseerde versie die in uw portefeuille past. Uw beste foto’s zullen van uw gezicht zijn en u zult er trots op zijn om ermee te pronken.

Andere tips voor het aanbrengen van make-up zijn ervoor te zorgen dat u te allen tijde een huidverzorgingsproduct gebruikt. Het gebruik van een vochtinbrengende crème is een eenvoudige manier om het vocht aan te vullen dat gedurende de dag verloren gaat. Een andere manier om je mooi te houden is door een evenwichtig dieet te volgen. U moet vers fruit en verse groenten eten. Drink ook veel water.