Een huis verkopen is niet zo gemakkelijk als u misschien denkt. Zeker in deze markt waar nauwelijks wordt gekocht. Als uw huis op de markt is, is de kans groot dat het dagen of zelfs weken duurt voordat u een bod krijgt. Als verkoper kan dat erg frustrerend en vermoeiend zijn. En als koper, kan het proces erg ontmoedigend zijn. Het is niet ongewoon voor een koper om wekenlang te zoeken naar de juiste woning, alleen om erachter te komen dat de verkoper zijn huis al heeft verkocht en ze nog steeds wachten om een bod te krijgen.

Wij kunnen u helpen uw huis snel te verkopen in elke markt. Wij werken nauw samen met onze zowel kopers als verkopers, dus kunnen precies krijgen wat u wilt.

De reden waarom mensen vaak een paar maanden moeten verkopen in de Rijswijks van veel makelaars en veel huizen verkopers, begrijpen we. Maar door de hoeveelheid concurrentie op de markt, lijken er goede resultaten te zijn voor zowel verkoper als koper. Sommige mensen hebben geleerd hoe ze hun huis moeten voorbereiden, zodat ze een goede eerste indruk kunnen geven op de openingsdag van de verkoop.

Op deze manier krijgt u een goed idee van hoeveel de rest van de wereld rekent voor hetzelfde, of hoeveel uw vrienden u secretarieel aanrekenen voor hetzelfde. En bovenal, zult u op het einde een beter idee hebben van het geoffreerde bedrag. In onze branche begrijpen we dat het belangrijk is dat u de juiste prijs krijgt of dat we die kunnen gebruiken in onze onderhandelingen. Wij zullen het hier nog met u over hebben, en u enkele andere trucs laten weten die wij in onze branche gebruiken. Wij zullen u ook laten weten hoe het proces in zijn werk gaat, en welke vragen beantwoord moeten worden om een goede prijs te krijgen.

Wij raden u ten zeerste aan om niet zelf te proberen de beste deal te krijgen. Dat doen we wel. Maar daarmee bedoelen we dat u uw makelaar moet bellen wanneer u uw huis wilt verkopen en hem uw advies moet geven. Zij kunnen dan uw telefoontje met de koper timen. En ze kunnen u ook een beter idee geven van hoeveel u voor uw huis kunt krijgen. Wij kunnen u laten zien hoe u de taxatie van uw huis kunt controleren.

Wij kunnen u ook vertellen een aantal van de top strategieƫn die we hebben gebruikt, in ons bedrijf, om onze klanten de beste deal. De eerste vraag die u altijd moet beantwoorden is hoeveel werk zal het proces voor u zijn en hoeveel werk zal de makelaar voor u zijn. Omdat veel makelaars niet tevreden zijn met hun klanten als ze niet tevreden zijn met het werk dat ze doen.

En dus nadat u uw persoonlijk advies heeft gegeven, kunnen wij u helpen bepalen wie u het beste kan helpen. De volgende vraag zal dan zijn hoe u de makelaar zult behandelen. Dit is een belangrijke vraag, want je moet niet vergeten dat ze werken tegen u, en dit is een moeilijke situatie, en je moet ook een aantal zekerheid. Dus wat je ook doet zorg ervoor dat uw vragen zijn gericht aan de agent en niet aan de eigenaar van het huis. Je moet gaan zitten en hen een aantal belangrijke vragen stellen. Vragen als: Hoeveel potentiƫle kopers hebben ze, en hoe vaak zullen ze worden ontmoeting met hen? Wat zou jij doen als er een kaars zou breken in je huis? En natuurlijk vragen over de commissie van de makelaar. Hoe voel je je als we de deal sluiten?

Als u twijfels of zorgen hebt, moet u die uiten nadat de deal is gesloten. Maar vergeet niet, het is uw beslissing die de vraag stelt.

 

Lees meer:

Aankoopmakelaar Rijswijk
Rijswijk Makelaar